2011. december 20., kedd

Pierre Cardin multifunkciós babakocsi 3 in 1 - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Eladó ez a nagyon mutatós fekete -sárga multifunkciós babakocsi szett.   Ez a PS 692-nek a teleszkópos változata. Nagyon közkedvelt és divatos modell, a márkára jelemző minden részletre kiterjedő stílusos megjelenéssel.
Tartozékok és funkciók:
       Mózeskosár :  Puhán körbebélelve , szép csíkos huzattal, mely már az első hetekben felkelti a baba ébredező figyelmét, nagyon tetszeni fog neki is!   Kupolája lehajtható, rápatentolható , takaróval , mely cipzáros , hogy ne kelljen levenni és pakolászni ahhoz, hogy a babádhoz hozzáférj. Kupola tetején fogókarral, lehajtható silttel, hátulján cipzáros zsebbel.
Sportrész:
  A sportülés gerinc és csípőkímélő kialakítása nagyon jó, mert 3-4-5 hónaposan amikor kikerül a baba a mózeskosárból , akkor még nem tud stabilan ülni, de már nagyon szeret nézelődni, így fekvő helyzetben fel vagy le lehet billenteni az ülést  3 pozícióban . Mindkét irányba felhelyezhető és nagyon könnyű, mint egy babahordozó. Lábzsákkal és 5 pontos biztonságiövvel, puha vállpárnákkal felszerelve. Lábtartó több pozícióba állítható.
Autósülés és babahordozó:
   Szabványos, kupolával, lábzsákkal felszerelve. Sajnos ehhez a típushoz nem szériatartozék a babahordozó (eredeti dobozában adom, azon is látható , hogy ez a típus eredetileg csak 2 részes)  külön lett vásárolva, sajnos nagyon nehéz hozzájutni az olyan babahordozóhoz ami csatlakoztatható , mert a szettet nem szívesen bontják meg, bababoltban lehet rendelni -megfelelő felárral. Tehát ez a babahordozó alkalmi vétel volt, ezért kék, de a gyakorlatban úgysem egyszerre használjuk az egész szettet , egyszerre csak 1 feltét van a vázon, így  egyáltalán nem zavaró.
Központi  fékrendszer
  Minden tartozék 2 irányból felhelyezhető a vázra. A tolókar magassága állítható
Eredeti sok zsebes Pierre Cardin táskával, benne pelenkázó alátéttel
Nagyon szép és jó állapotban van,  minimális , csak közelről látható  apró karc van rajta .   A gumik még "szőrösek" , nincsenek szétkoptatva .    A mózeskosár makulátlan állapotban van, a sportrészen sincs semmi szakadás se folt, a babahordozó ami külön lett vásárolva, annak a 2 szélén a matrica megkopott.
Babahordozó nélkül is megvásárolható  35 000. - ft-ért.


Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 15:17
. Pierre Cardin multifunkciós babakocsi 3 in 1 - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése